preloader

Ejendomsservice

Ejendomsservice i København: Vaskekluden varetager enhver rengøringsopgave

Hos Vaskekluden tilbyder vi selvfølgelig også vores ekspertise inden for rengøring som et led i en sammensat ejendomsservice-funktion. Vi foretager rengøringsservice af enhver tænkelig art – både trappevask, flytterengøring, hovedrengøringer samt rengøring af sommerhuse og kolonihavehuse.

Med Vaskekludens rengøringsservice, som et fast led i jeres ejendomsservice, sikrer vi, at jeres ejendomme bevarer deres værdi og udtryk. Det kommer ejendommenes værdi til gavn, og bidrager også til brugerglæden for dem, der benytter ejendommene.

Det bedste af to verdener: Kombinér vores rengøring og ejendomsservice fra din vicevært

Komplet ejendomsservice indeholder mange ting. Ud over rengøringen ligger der også de mere almindelige vicevært-opgaver – der er måske en græsplæne, der skal holdes, pærer, der skal skiftes og øvrigt inventar, der går i stykker.

Her kan det give rigtig god mening at opdele arbejdet i mindre områder, og lade eksperter varetage hver sit område. Hos Vaskekluden varetager vi rengøringen i jeres ejendomsservice. Det kræver selvfølgelig samarbejde, og en god, løbende dialog er nødvendig for, at samarbejdet kører på skinner. Vi står parate til at indgå i en samarbejdsaftale med din lokale vicevært om varetagelsen af ejendomsservicen for dine ejendomme.

vaskekluden.dk

Få skinnende opgange med vores trappevask i København

Man siger, at førstehåndsindtrykket er det vigtigste, når man skal præge nogens mening om noget. Det gælder også, når man skal hævde en ejendoms værdi.

Dérfor er ordentlig trappevask vigtig – og faktisk vigtigere end mange tror. Trappeopgangen er det første, der møder én, når man går ind i et lejlighedskompleks. Indtrykket, som man får i trappeopgangen, danner rammen for de følelser, et besøg i en af lejlighederne kan give ophav til. Og derfor vil en beskidt opgang ikke blot rent fysisk smitte af på lejlighederne, der er knyttet til opgangen. Det vil også være besmittende og nedværdigende for det samlede indtryk, som hele lejlighedskomplekset får.

Med Vaskekludens trappevask i København sikrer vi, at trappeopgangen leverer så meget værdi som overhovedet muligt til lejlighedskomplekset som helhed. Vi får opgangen til at skinne og dufte godt. Og det gælder både trapperne, gulvene, væggene, gelænderet samt de øvrige fysiske elementer i opgangen.

Sæt jeres ejendomsservice i København på en driftsikker automatpilot

Når I hyrer Vaskekluden ind på rengøringsservicen af jeres ejendomme, så får I en stabil leverandør, der vægter kvalitet og effektivitet højt. Vi koordinerer løbende med vicevært og øvrige ansvarshavende, så vi sikrer, at vores bidrag altid leveres til rette tid og sted.

Når vi tager os af rengøringen af jeres ejendomme, så udarbejder vi en komplet serviceplan i samarbejde med jer og evt. vicevært. I denne sørger vi selvfølgelig altid for at tage vi højde for jeres specifikke ønsker og krav til udførelsen af arbejdet. Skal vi bruge bestemte rengøringsmidler? Følge et sæt nøje udvalgte procedurer i rengøringsarbejdet? Del jeres tanker med os – så noterer vi dem i serviceplanen, og sørger selv for, at jeres ønsker til rengøringen bliver mødt.

Det er driftssikker rengøringsarbejde, man kan stole på. Vi kalder det for rengøringsservice på automatpilot.

Kontakt os i dag, og få et godt tilbud på rengøringsservice

Vi skræddersyr vores rengøringsservice til jeres ønsker og behov. Derfor vil vi meget gerne tale med jer om jeres specifikke krav til jeres kommende leverandør af rengøring til jeres ejendomsservice. Kontakt os i dag, og lad os tage den snak – selvfølgelig helt gratis, og ganske uforpligtende.

Vi ser frem til at gøre en forskel ude i jeres ejendomme.

© 2022 Vaskekluden.dk