preloader

Privatrengøring

Privatrengøring i København: Få mere tid og energi i hverdagen

Der er visse ting, der ikke kan købes for penge. Kærlighed og tid er to gode eksempler. Alligevel kan du, med Vaskekludens privatrengøring, komme ganske tæt på at opleve denne form for magi.

Med vores privatrengøring i København og omegn frigiver vi tid og energi til familier, der sætter pris på samvær, fælles oplevelser og kærlighed. Så er det slut med at udskyde turen ud, fordi støvsugeren lige skal svinges, og køkkenet skal ordnes. 

Læs med her, og bliv klogere på hvad vores privatrengøring kan gøre for dig og din familie.

vaskekluden.dk

Hvorfor vælge Vaskekluden til rengøring af dit hjem?

Det kan være en jungle at finde rundt blandt de mange virksomheder derude, der står parate til at rengøre for dig. Så hvorfor skal du lige netop vælge Vaskekluden til rengøringen af dit hjem?

Dét kan vi godt fortælle dig. Du skal nemlig vælge Vaskekluden, hvis du går op i ordentlighed, stabilitet og sikkerhed.

Vi gør rigtig meget ud af at have de rigtige kollegaer i vores team. Vores dygtige medarbejdere er Vaskekludens garanti for den gode service, som vores kunder kender os for. Vi er sikre på, at du også vil kunne mærke forskellen, når vi kommer ud for at besøge dig. Vi kommer altid med et smil på læben, og parate til effektivt at gøre dit hjem til den bedste version af sig selv.

vaskekluden

Du kan være tryg med sikker rengøring fra Vaskekluden

Der er garanteret flere derude, som vil have det lidt stramt med at lukke fremmede mennesker ind i ens hjem. Det hænder især, når det handler om rengøringspersonale, der skal have de fleste af hjemmets ting i hånden under rengøringen.

Vi forstår godt, at man kan føle sig blottet og sit hjem sårbart, når man inviterer fremmede indenfor. Derfor har vi også gjort vores et godt grundarbejde, så du kan føle dig tryg med vores privatrengøring.

Vi stoler på vores medarbejdere. Og det kan du også roligt gøre. Vi screener nemlig alle dem, som vi ansætter – både når det kommer til erfaring, udtalelser fra andre firmaer, øvrige baggrund og straffeattest. Alle vores ansatte er godt lønnet, fuldt forsikrede og arbejder under overenskomstmæssige forhold. De er i øvrigt også dansktalende, så vi sikrer, at du personligt kan lære vores kollegaer at kende, når de med et smil kommer ud til dig.

Sæt din rengøring på automatpilot med en fast aftale

Det er fantastisk dejligt at slippe for at gøre rent. Når du prøver vores rengøringsservice kan vi næsten garantere, at du bliver anhængig. Og der findes faktisk én ting, der er bedre end at få udliciteret en rengøring – og det er aldrig at skulle tænke på rengøringen igen.

Med en fast aftale med Vaskekluden får du mulighed for at kaste rengøringen derhjemme definitivt over venstre skulder – uden at skulle se dig tilbage igen. Når vi komplet overtager rengøringen hjemme hos dig, så aftaler vi blot en fast gentagelsesfrekvens, og hvornår det passer ind i din hverdag. Du behøver ikke at minde os om at komme, for vi kommer helt af os selv.

Fik vi nævnt, at vi giver en god rabat, når du laver en fast aftale med os? Læs mere herunder.Få et godt tilbud på privat rengøring hos dig i dag

Er du klar til at opleve, hvad professionel privatrengøring kan gøre for at lette din tilværelse? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det er selvfølgelig helt gratis og ganske uforpligtende – og så får du et godt tilbud ud af det.

Vi ser frem til også at kunne gøre en forskel hjemme hos jer – med den bedste rengøring i København.

Vi har overskuelige priser på privatrengøring

Der er jo det med prisen – ja, den kommer vi selvfølgelig ikke uden om. Vi ved, at vi konkurrerer med mange store virksomheder, som også tilbyder rengøring i København, og her er særligt prisen en vigtig parameter.

Vi tilbyder privatrengøring hos dig til en fast, lav timepris på kr. 450,- inkl. moms. Det gør os hverken til de billigste eller de dyreste, du kan finde i branchen. Til gengæld kan vi love, at du hos os får den absolut bedste rengøring, stabilitet og sikkerhed for pengene.

Desuden får du rabat hos os, hvis vi skal komme ud til dig med en fast frekvens på to eller flere gange i måneden. Kontakt os gerne i dag, og fortæl os mere om dit behov – så kan vi lave en god aftale.

Hos vaskekluden ApS står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores serviceordning eller nogle af vores andre ydelser. 
Giv os et kald på tlf. +45 6147 7075 eller skriv til vores mail bestil@vaskekluden.dkVi kan også kontaktes via vores kontaktformular.
© 2022 Vaskekluden.dk