preloader

Rens af møbler

Skal vi også komme og rense dine møbler eller tæpper?

Vi renser alle typer polstrede møbler. Med renseteknikker, der er både effektive og tager hensyn til materialerne, sikrer vi en møbelrens i topklasse. Alle møbler renses individuelt i hånden.

Giv os et kald på tlf. +45 6147 7075 eller skriv til vores mail bestil@vaskekluden.dk. Vi kan også kontaktes via vores kontaktformular.

Vi kommer og udfører rensningen hos jer

Forøg værdien på dine møbler med en professionel møbelrenser i København

Med Vaskekludens møbelrensning sikrer du, at dine dyre møblers værdi ikke forringes unødigt over årene. Og mere endnu: For ud over, at du sætter møblets forfald på pause, så kan du faktisk også, med en professionel møbelrenser, give dine møbler et konkret værdiboost nu og her.
Vi oplever mange, der overraskes over den forskel, som en professionel møbelrenser gør for dem. Vi er også parate til at komme ud og overraske dig.

Forlæng levetiden på dit inventar med vores rensning af møbler og tæpper

Det er ikke blot for udseendets skyld, at du bør investere i rens af møbler og tæpper. Det kan nemlig også være med til at forlænge levetiden på dit inventar. Mange stofmøbler og tæpper bliver smidt ud i dag, fordi de har tydelige pletter eller indeholder mug, der ikke lader sig fjerne så let.
I mange tilfælde er det en skam, for mange møbler kan faktisk godt reddes, selvom nogle kan være af en anden opfattelse.
Med vores renseservice kan du altså forøge den reelle brugsværdi, som du får ud af dine investeringer i møbler og tæpper. I de fleste tilfælde giver det langt bedre mening end at gå ud for at finde nyt.

Vi leverer miljø- og allergivenlig rensning af møbler og tæpper

Vores forholdsregler er din sikkerhed. Det gælder dit helbred - men selvfølgelig også dine møbler. Alle vores metoder til møbelrens er skånsomme overfor ethvert type materiale og enhver polstring. Du kan altså nemt slippe bekymringerne, når ud overlader dine møbler i vores hænder.

Kontorstole rens, service og imprægnering

Få et godt tilbud på professionel møbelrensning og tæpperensning i dag

Vi er altid parate til at komme ud til dig for at gøre en forskel.

Vi tilbyder både møbel- og tæpperens til det private segment samt til erhvervslivet – og begge steder kan vi garantere, at oplevelsen er den samme. 

Kontakt os ganske uforpligtende i dag, og lad os høre om det, du har stående, der godt kunne trænge til at blive gjort nyt. Én ting kan vi love dig: Vi giver dig det bedste tilbud, du nogensinde har fået, på “nye” møbler og tæpper.

Sådan bestiller du Rens af dine møbler eller tæpper

DIN RENGØRING ER KUN FÅ KLIK VÆK

1. BESTIL

Bestil os via vores kontaktformular

2. AFTALE

Vi aftaler hvilke dag og tidsrum vi skal rense dine møbler

3. RENS

En professionel renseriassistent ankommer til din adresse og foretager renseri opgaven!

UDFYLD FORMULAREN OG BLIV KONTAKTET    © 2022 Vaskekluden.dk